Zastępca szefa kuchni
Największy i najnowocześniejszy ośrodek narciarsko-rowerowy w Polsce Szczyrk Mountain Resort poszukuje pracownika na stanowisko: ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI.
Zakres obowiązków:
- Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni
- Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu
- Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu gotowania i wydawanie posiłków
- Przygotowywanie posiłków i menu zgodnie ze standardami firmy
- Zapewnienie przestrzegania standardów dotyczących jakości i świeżości potraw
- Koordynacja pracy zespołu kuchennego podczas nieobecności Szefa Kuchni
- Zarządzanie zapasami oraz zamawianie produktów
- Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny
- Motywowanie i szkolenie członków zespołu kuchennego
Nasze wymagania:
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
- Znajomość różnych technik gotowania oraz umiejętność przygotowywania różnorodnych dań
- Umiejętność pracy w zespole i skutecznej komunikacji
- Dyspozycyjność
- Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Oferujemy:
- Stabilną formę zatrudnienia, na podstawie umowy o pracę
- System premiowania
- Ubezpieczenie zdrowotne
- Bogaty pakiet zniżek i benefitów
CV proszę przesłać na adres:
ryszard.szarek@tmr.sk
Prosimy aby do CV dołączyć klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).