Pracownik gastronomii


Zakres obowiązków: 

  • przygotowywanie dań z menu zgodnie z obowiązującymi standardami
  • racjonalne gospodarowanie produktami
  • dbałość o porządek w miejscu pracy
  • przestrzeganie zasad HACCP i BHP

Nasze wymagania:

  • książeczka sanepidowska lub gotowość do jej wyrobienia
  • dyspozycyjność oraz chęć do pracy
  • wysoka kultura osobista
  • uczciwość oraz odpowiedzialność
  • znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym (nie jest warunkiem)

Oferujemy:

  • benefity pracownicze: 20 Euro za bilet sezonowy na nasze koleje linowe  - Szczyrk, Jasná (SK), Tatrzańska Łomnica (SK), Jezioro Szczyrbskie (SK), Stary Smokowiec (SK), Szpindlerowy Młyn (CZ), Ještěd (CZ), Mölltaler Gletscher (AT), Ankogel - Mallnitz (AT) i Muttereralm Innsbruck (AT), 20 Euro za bilet sezonowy do aquaparków (Bešeňova, Tatralandia) i do Legendii, 50% zniżki w naszej gastronomii, 30% zniżki w naszych sklepach
  • przyjemną atmosferę w pracy
  • możliwość pozostania z nami na stałe
  • dodatkowe systemy premiowe

 

 

CV proszę przesłać na adres:

katarzyna.przybyla@tmr.sk lub tel.: +48 505 206 541

 

Prosimy aby do CV dołączyć klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).