Pracownik gastronomii
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań z menu zgodnie z obowiązującymi standardami
- racjonalne gospodarowanie produktami
- dbałość o porządek w miejscu pracy
- przestrzeganie zasad HACCP i BHP
Nasze wymagania:
- książeczka sanepidowska lub gotowość do jej wyrobienia
- dyspozycyjność oraz chęć do pracy
- wysoka kultura osobista
- uczciwość oraz odpowiedzialność
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym (nie jest warunkiem)
Oferujemy:
- benefity pracownicze: 20 Euro za bilet sezonowy na nasze koleje linowe - Szczyrk, Jasná (SK), Tatrzańska Łomnica (SK), Jezioro Szczyrbskie (SK), Stary Smokowiec (SK), Szpindlerowy Młyn (CZ), Ještěd (CZ), Mölltaler Gletscher (AT), Ankogel - Mallnitz (AT) i Muttereralm Innsbruck (AT), 20 Euro za bilet sezonowy do aquaparków (Bešeňova, Tatralandia) i do Legendii, 50% zniżki w naszej gastronomii, 30% zniżki w naszych sklepach
- przyjemną atmosferę w pracy
- możliwość pozostania z nami na stałe
- dodatkowe systemy premiowe
CV proszę przesłać na adres:
katarzyna.przybyla@tmr.sk lub tel.: +48 505 206 541
Prosimy aby do CV dołączyć klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).