Gastronomia

Nowe punkty gastronomiczne w sezonie 2018/19


 

W sezonie zimowym zapraszamy do 3 nowych punktów gastronomicznych zlokalizowanych na terenie ośrodka. Dwa z nich znajdują się przy parkingach w Czyrnej i pod Gondolą. Najwyżej położonym miejscem na wysokości 1000 m n.p.m. będzie Freebox na Hali Skrzyczeńskiej. 

 

Apres Ski i Grill pod gondolą

Przy głównym parkingu pod gondolą serwujemy aromatyczną kawę, herbatę, gorącą czekoladę i desery, którymi będzie można uraczyć się miedzy zjazdami. Po intensywnym dniu na stoku zapraszamy na mocniejsze trunki, szeroki wybór zadowoli wymagających smakoszy. Grill to miejsce, które będzie przyciągać intensywnym zapachem potraw przygotowanych ze starannością i pasją. Pieczona wieprzowina czy drób, z rożnymi dodatkami na pewno zadowolą najbardziej wymagających klientów.



Retro Bar w Czyrnej

Zlokalizowany tuż przy szkole narciarskiej i strefie Maxiland, zadedykowany najmłodszym adeptom zabaw na śniegu. Domowa kuchnia – taka jak zupa pomidorowa z makaronem czy naleśniki w różnych odsłonach dodadzą energii na dalsze szusowanie. A dla zmarzluchów na deser gorąca czekolada i inne słodkie przysmaki.



Snow Box na Hali Skrzyczeńskiej

Na styku trzech wyciągów w nowopowstałym punkcie gastronomicznym będzie można kupić rożnego rodzaju kanapki podawane na ciepło, napoje, trunki oraz danie jednogarnkowe, którym szybko można ucieszyć podniebienie w przerwie między zjazdami. Doskonała lokalizacja i taras z widokiem na otaczające szczyty będzie dodatkowym atutem tego miejsca.



Apres Ski Solisko

W nowym miejscu u podnóża kanapy żółtej i niebieskiej czekać będą ciepłe, szybkie przekąski takie jak panini w kilku smakach oraz deser w postaci szarlotki z bitą śmietaną. Nie zabraknie również smacznych herbat, kawy oraz alkoholi.




Return to Home page

We hope you have found the information you were looking for.
To start again – go to Home page.

 

Home page →