Apres Ski & Grill

Nasze punkty gastronomiczne w sezonie zimowym
 



PAMIĘTAJ!

W pomieszczeniach może przebywać ograniczona ilość osób.

Prosimy stosować się do oznaczeń w obiekcie i poleceń obsługi.

W sezonie zimowym zapraszamy do 3 punktów gastronomicznych zlokalizowanych na terenie ośrodka. Dwa z nich znajdują się przy parkingach w Solisku i pod Gondolą. Najwyżej położonym miejscem na wysokości 1000 m n.p.m. jest Restauracja Kuflonka na Hali Skrzyczeńskiej.

 

Apres Ski i Grill pod Gondolą

Przy głównym parkingu pod gondolą serwujemy aromatyczną kawę, herbatę, gorącą czekoladę i desery, którymi będzie można uraczyć się miedzy zjazdami. Po intensywnym dniu na stoku zapraszamy na mocniejsze trunki, szeroki wybór zadowoli wymagających smakoszy. Grill to miejsce, które będzie przyciągać intensywnym zapachem potraw przygotowanych ze starannością i pasją. Pieczona wieprzowina czy drób, z rożnymi dodatkami na pewno zadowolą najbardziej wymagających klientów.

Apres Ski Solisko

U zbiegu dwóch kanap - żółtej B1 i niebieskiej B2 można odpocząc na tarasie lub iglo z zielonym dachem. Punkt serwuje aromatyczną kawę, herbatę, gorącą czekoladę i desery oraz gorący tost panini, który doda energii na dalsze szusowanie.



Powrót

Mamy nadzieję, że znalazłeś potrzebne informacje
Strona główna →